Suomeksi

Foto: Taisto Uuslail

VI Haanjamaan savusaunaviikko 10.-13. elokuuta 2017

Torstai, 10. elokuuta

Kello 11 VIHTOMISEN TYÖPAJA MOOSKAN TILALLA. Torstaisin ovat saunassa noudatettavat vanhat tavat ja parannus. Puhutaan vihdoista ja vihtomisestä, tehdään itselleen vihdat, harjoitellaan vihtomisen perusotteita. Sen jälkeen mennään savusaunaan ja vihdotaan naudinnolla ja koko vaikutuksellaan. Rajoitettu määrä paikkoja. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoitautumista. Osallistumisraha 25 € per ihminen.

Perjantai, 11. elokuuta

Kello 10 SAVUSAUNAN KIUKAAN RAKENTAMISEN TYÖPAJA Väike-Palomäen tilalla Hämkotin kylässä. Yhdessä ladotaan kiukaan holvit, kerätään kiuaskivet ja asennetaan kivet kiukaaseen. Mielenkiintoista toimintaa myös naisille ja lapsille. Rajoitettu määrä paikkoja. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoitautumista. Osallistumisraha 15 € per aikuinen.

Kello 19 illanvietto ILOÕDAK Plaksin kylässä Tuulepesan tilalla. Vuorottelevat saunassa syntynyt äänet, musiikki ja Tõnis Viidingin tekstit. Ilmainen, mukaan eväskori.

Lauantai, 12. elokuuta – savusaunapäivä

Kello 10 savusaunajutut ja tutustuminen saunaperheisiin Mooskan tilalla. Sen jälkeen mennään saunoihin, tehdään talkootöitä, opitaan lämmittämään savusaunaa, nautitaan saunomisesta savusaunassa. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoitautumista. Osallistumisraha 10 €. Ilmoittautuneille lähetetään lisätiedot saunaperheestä ja saunan sijainnista.

Sunnuntai, 13. elokuuta

Kello 11 alkaa Suuren Munamäen parkkipaikalta HAANJAMAAN SAVUSAUNOJA TUTUSTAVA KIERROS, ohjaavat ja opastavat Silver ja Krista Näkk. Kierros kestää pari tuntia. Osallistumisraha 5 € per aikuinen, pyydetään ilmoittautumaan etukäteen.

Lisätietoja kaikista tapahtumista, ennakkoilmoittautuminen:
Eda Veeroja
+372 5032341
eda.veeroja@gmail.com
Facebook Haanimaa Suidsusanna nätäl 2017

Vettä, tulta ja saunalöylyä ei saa kieltää kenellekään!